Stal de StadRuiters

Met onze hulp heeft eigenaresse Gerda Brantsma de juiste financiering kunnen krijgen. Hiermee heeft ze nieuwe paarden kunnen aanschaffen voor haar rijschool Stal de StadRuiters en zo heeft ze haar bedrijf kunnen uitbreiden.

Get working capital

De voorliefde voor paarden, Gerda’s ervaring op de boerderij en het wegvallen van de nabijgelegen manege in Emmeloord hebben er allemaal voor gezorgd dat paardrijschool Stal de StadRuiters in september 2015 werd opgericht. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een volwassen manage met 10 paarden waar ruim 40 kinderen wekelijks paardrijles krijgen.

Om deze snelle groei te kunnen realiseren en tegemoet te komen aan de vraag van ouders en kinderen ging Gerda op zoek naar een financiering om meer paarden te kunnen aanschaffen. Tijdens haar online zoektocht kwam ze al snel op de website van Funding Options terecht en diende ze simpel en eenvoudig haar aanvraag voor financiering in.

Gerda Brantsma, Eigenaresse, Stal de StadRuiters

Nadat ze haar aanvraag via het formulier had ingediend, kreeg ze binnen een uur een toegewijde Business Finance Specialist aan de telefoon. Tijdens dit gesprek bespraken ze samen de huidige situatie van het bedrijf en legde Gerda uit waar ze de financiering voor wilde gebruiken. Na het opsturen van de gevraagde documenten was de financiering binnen twee weken geregeld. Met de financiering heeft ze meerdere paarden kunnen aanschaffen zodat ze meer lessen kon voorzien. Inmiddels heeft ze ook meer kinderen kunnen aannemen die op paardrijles kunnen wat heeft gezorgd voor meer blije gezichten.

Gerda Brantsma, Eigenaresse, Stal de StadRuiters

En de toekomst? Stal de StadRuiters groeit nog steeds en wekelijks ontvangt Gerda meerdere aanvragen van kinderen. In aantal kinderen kan de rijschool nog groeien, maar daarvoor zijn wel meer paarden nodig en wellicht dat ze in de toekomst nog een extra werknemer wilt aannemen.

Meer over Stal de StadRuiters.